Kreatív fotózás
Hogyan készülj az esküvői kreatív fotózásra?
Az esküvői kreatív fotózáson készült képek általában a pár legfontosabb emlékei az esküvőről, ezek azok a fényképek, amelyeket mindenki szívesen tesz ki a falra. A kreatív fotózás előtt az előkészületek kulcsfontosságúak. Ezzel kapcsolatban gyakran felmerülő kérdés, hogy az esküvő napján vagy esetleg egy külön napon tartsuk a kreatív fotózást.
Mindkettőnek megvannak a maga előnyei. Általában ha külön napon kerül sor a kreatív fotózásra, több idő van rá, változatosabb képek készülhetnek, több helyszín felkeresése is lehetséges. Nyilvánvalóan meg kell oldani, hogy a menyaszonyi ruha ekkor már a menyasszonynál legyen, illetve még egyszer el kell készülni. Ez a plusz készülés a menyasszonynak lehetővé teszi, hogy akár más stílusú frizurát és sminket csináltasson, mint a nagy napon.
​​​​​​​
Ez már önmagában hozzájárul a változatosabb fényképek készítésének lehetőségéhez. Aki viszont nem szeretne vagy tud egy plusz napon még egyszer elkészülni, annak ajánlom, hogy az esküvő napján fotózzunk. Ilyenkor találni kell rá egy legalább 1.5 órás időintervallumot, amikor tudunk fotózni. Bármelyik opciót is válasszátok, kiemelten kezeljétek, hogy elegendő időt szánjatok az előkészületekre, különös tekintettel a menyasszony készülődésére, hogy kipihentek és kisimultak legyetek!
​Hányan jöhettek az esküvői kreatív fotózásra?
Természetesen, ha úgy érzitek, hogy szeretnétek egy rokont vagy barátot is hozni magatokkal a fotózásra, akinek a jelenléte segít nektek, hozzátok Őt is bátran, viszont kérlek olyan embert hívjatok aki segítő szerepet tölt be és nem hátráltatja a fotózást.​​​​​​​
​Mi legyen a kreatív fotózás helyszíne?
Bármi, ahol jól érzitek magatokat, vagy jellemző rátok. Ha tanácstalanok vagytok a helyszínt illetően, én is szívesen szolgálok Nektek pár ötlettel.
Fizetős helyszínek esetén (pl. belépőjegy, fotó jegy, stúdió foglalási díj) intézem a foglalást, a költsége viszont Titeker terhel.
​Hogyan történik a képek átadása?
Az esküvőtök másnapján, sokszor már hajnalban, elküldök Nektek 10 db képet, így könnyebb a várakozás számotokra.
 Az esküvőtök napjától számított maximum 30 munkanapon belül  elküldöm Nektek a nagy felbontású képeket a webgalériában.
​Egyik csomagajánlat sem megfelelő számomra, mit tehetek?
Ha egyik csomagajánlat sem bizonyul megfelelőnek, kérjetek egyedi árajánlatot az igényeitek vázolásával bármelyik elérhetőségemen.
Vissza a lap tetejére