Jegyes fotózás
A jegyesfotózás egy remek alkalom ahol összeismerkedhettek a fotósotokkal és azzal ahelyzettel, amikor
fotóznak Benneteket. Mindegy, mennyire tartjátok magatokat fotogénnek,remek képek fognak készülni!
Nektek csak annyi a dolgotok, hogy természetesen viselkedtek, a többit nyugodtan bízzátok rám!
Nem baj, hogy nem tudtok pózolni, mert az, ahogy egymásranéztek ,ahogy egymással viselkedtek, az apró mozdulataitok bőven elegendőek a tökéletesképekhez.
Elengedhetitek a fantáziátokat a helyszínekkel, kellékekkel egyaránt. Persze az én tarsolyombanis vannak olyan kiegészítők, melyek még változatosabbá tehetik a képeket.
Ettől fognak olyan fotók születni melyek igazán Ti vagytok. Ne féljetek megosztani velem azötleteiteket, elképzeléseteket, mert az a célom, hogy számotokra legyenek tökéletesek a képek!
MENNYI IDŐT SZÁNJATOK A FOTÓZÁSRA?
Ahhoz, hogy tényleg olyan képek készülhessenek ,amiket később Ti is szívesen néztek vissza,vagy mutattok meg a családnak, természetesen idő kell. Ezért azt javaslom, legalább 1,5 órátadjatok magatoknak.
MI TÖRTÉNIK, HA A FOTÓZÁS NAPJÁN AZ IDŐJÁRÁS NEM KEDVEZ ?
Ebben az esetben kettő lehetőségetek van. Az egyik, hogy keresünk egy helyszínt, ahol beltérenmeg tudjuk valósítani a megálmodott képeket. A másik, hogy a fotózást egy másik naponvalósítjuk meg, így nem kell az eredeti tervektől eltérnünk.
MIKOR ÉS MENNYI KÉPET KAPUNK A FOTÓZÁS UTÁN?
A fényképek száma attól is függ, hogy Ti mennyire vagytok türelmesek, rugalmasok,közreműködőek a képek készítése közben. 50 képre nyugodtan számíthattok a fotózás után.
A fotókat a fotózás után 2 héttel adom át, egy email címmel elérhető webgalérián keresztül,amihez természetesen útmutatót is biztosítunk. Itt nagy felbontásban letölthetőek az elkészültképek az átadástól számított 2 hétig.
MIKOR ÉS HOGYAN TUDUNK FIZETNI A FOTÓZÁS UTÁN?
Készpénzes fizetés lehetséges, illetve átutalásos számlát is tudok kiállítani. Az anyagiakat a fotózás végeztével rendezzük.

A jegyesfotózás a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

– Fotózás a megbeszélt helyen és időben
– Képek átadása online webgalérián keresztül

Ha pedig meglátjátok az elkészült képeket, már biztosak lehettek benne, hogy a Ti nagy napotokon is legalább ilyen csodás fotók fognak majd születni rólatok.
Vissza a lap tetejére